top of page

ápr. 22., H

|

Budapest

Digitális fogászati szakmai továbbképzés egyesületi tagoknak

Sajnálattal közöljük, hogy a regisztrációt lezártuk.
Egyéb eseményeink
Digitális fogászati szakmai továbbképzés egyesületi tagoknak
Digitális fogászati szakmai továbbképzés egyesületi tagoknak

Időpont és Helyszín

2024. ápr. 22. 10:00 – 19:00

Budapest, Budapest, Szentkirályi u., Hungary

Az eseményről

Digitális Fogászati Szakmai Továbbképzés! Itt  lehetőséged nyílik betekintést nyerni a legújabb és leghatékonyabb digitális irányvonalakba a fogászat terén. A képzésünk során alaposan megismerheted azokat a forradalmi technológiákat és módszereket, amik igazi forradalmat hoznak a fogászati gyakorlatokba világszerte.

Fedezd fel a 3D-s tervezés és nyomtatás izgalmas világát a fogpótlások készítése során, és tanuld meg, hogyan alkalmazhatod a digitális szkennelés és a CAD/CAM technológiát a kezelések pontosabbá és hatékonyabbá tételéhez. Ismerkedj meg a virtuális valóság és mesterséges intelligencia trükkjeivel a páciensdiagnózisokban, és értsd meg, hogy ezek a technológiák hogyan növelhetik a betegek elégedettségét és a praxis hatékonyságát.

A továbbképzésen profi szakértők osztják meg veled a tapasztalataikat, és vezetnek végig a digitális fogászat legfrissebb trendjein és alkalmazásain. Ne hagyd ki a digitalizáció nyújtotta előnyöket! Gyere és csatlakozz hozzánk, és szállj be a digitális fogászat izgalmas világába!

A részvétel díjmnetes, de előzetes online regisztrációhoz kötött!

Megosztás

bottom of page