top of page

Tagság és Csatlakozás

Milyen kategóriák vannak?

Rendes tag ( Hazai, Nemzetközi, Ifjúsági Nyugdíjas) lehet az a természetes személy, aki:

a.     általános orvosi vagy fogorvosi diplomával rendelkezik és a digitális fogászat területén dolgozik vagy  a digitális fogászat oktatásában részt vesz, vagy digitális fogászati tárgyú kutatást végez, vagy 
b.     mérnöki vagy informatikusi diplomával rendelkezik és a digitális fogászat területén dolgozik, vagy a digitális fogászat oktatásában részt vesz, vagy digitális fogászati tárgyú kutatást végez, vagy
c.     fogtechnikus és a digitális fogászat területén dolgozik, vagy a digitális fogászat oktatásában részt vesz, vagy digitális fogászati tárgyú kutatást végez,

Tiszteletbeli tag lehet az a természetes személy, aki kiemelkedő szakmai tapasztalatával, nemzetközi tekintélyével az egyesület munkáját jelentősen segíti. A tiszteletbeli tagot az elnökség ajánlására a közgyűlés választja. A tiszteletbeli tag az egyesület szerveinek ülésén tanácskozási joggal vehet részt és vezető tisztségviselővé nem választható.

Pártoló tag lehet az a természetes vagy jogi személy, aki, illetve amely vagyoni hozzájárulással támogatja az egyesület működését és akit, illetve amelyet az elnökség kérelme alapján pártoló tagként felvesz. A pártoló tag az egyesület tevékenységében csak vagyoni hozzájárulással vesz részt. A pártoló tag az egyesület szerveinek ülésén tanácskozási joggal vehet részt és vezető tisztségviselővé nem választható.

Jelentkezési űrlap

A csatlakozási kérelem a tagdíj befizetése után lesz érvényes! A tagdíjat utalással, illetve bankkártyás fizetés formájában is megteheti.

Csatlakozás menete

A csatlakozás fül alatt kérjük töltse ki az adatokat. A csatlakozási kérelem a tagdíj befizetése után lesz éles. Ezt megteheti utalás, illetve kártyás fizetés formájában.

 

Kérjük, utalás esetén a beazonosíthatóság érdekében a közleményben tüntesse fel a nevét és pecsétszámát. A fizetést követően kiállítjuk Önnek a számlát, innentől pedig a tagsága aktív.

Előreutalás:
Számlaszám: 10701214-73139573-51100005
A bankszámlát vezető bank: CIB Bank
Kedvezményezett neve: Magyar Digitális Fogászati Egyesület
Kérjük a beazonosítás érdekében utalás esetén a közleményhez írja be a nevét és pecsétszámát!
 

Bankkártyás fizetés:
Közvetlen bankkártyás fizetés esetén kérjük válasszon a lenti menüben a tagsági kategóriák közül majd a "tovább a pénztárhoz" gomb megnyomását követően az adatait újra meg kell adnia, a számlázás érdekében, majd tudja is fizetni az éves tagsági díjat bankkártyája segítségével.

bottom of page