top of page

dec. 22., P

|

Webinar

Digitális fogászati szakmai továbbképzés - 1. szakterület

Akkreditált továbbképzésünket azok számára ajánljuk, akik....

Registration is closed
See other events
Digitális fogászati szakmai továbbképzés - 1. szakterület
Digitális fogászati szakmai továbbképzés - 1. szakterület

Időpont és Helyszín

2023. dec. 22. 14:00 – 20:00

Webinar

Az eseményről

Szia! Üdvözöllek a Digitális Fogászati Szakmai Továbbképzésen! Itt egy szuper lehetőséged nyílik betekintést nyerni a legújabb és legmenőbb digitális irányvonalakba a fogászat terén. A képzésünk során alaposan megismerheted azokat a forradalmi technológiákat és módszereket, amik igazi forradalmat hoznak a fogászati gyakorlatokba világszerte.

Fedezd fel a 3D-s tervezés és nyomtatás izgalmas világát a fogpótlások készítése során, és tanuld meg, hogyan alkalmazhatod a digitális szkennelés és a CAD/CAM technológiát a kezelések pontosabbá és hatékonyabbá tételéhez. Ismerkedj meg a virtuális valóság és mesterséges intelligencia trükkjeivel a páciensdiagnózisokban, és értsd meg, hogy ezek a technológiák hogyan növelhetik a betegek elégedettségét és a praxis hatékonyságát.

A továbbképzésen profi szakértők osztják meg veled a tapasztalataikat, és vezetnek végig a digitális fogászat legfrissebb trendjein és alkalmazásain. Ne hagyd ki a digitalizáció nyújtotta előnyöket! Gyere és csatlakozz hozzánk, és szállj be a digitális fogászat izgalmas világába

Jegyek

  • Early bird

    50 000,00 Ft
    Sale ended

Total

0,00 Ft

Megosztás

bottom of page